Lp2

Har fastnat i Word Feud-träsket. Spelar just nu med 12 personer och jag måste erkänna att det är faktiskt ganska underhållande.

I övrigt så började jag nya kurserna idag: konstnärlig träning och matte 2. Hela 82% av alla som läste matte 2 förra året kuggade tentan. Men konstnärlig träning verkar roligt :)

Besök

Så föräldrarna kommer på besök imorn. Och hänsynsfulla som dom är så har dom mailat en bild på sig själva så jag ska känna igen dom, eller jag antar att det var syftet i alla fall. Inte för att dom förändrats särskilt mycket, och bilden är dessutom från i sommars. Men det var väl en fin tanke ändå.

Mission accomplished.

  1. Nu är tenta-p över det är bara tentaröj kvar. Tack Vattenfall för allt gratis kaffe denna vecka! Ses igen nästa tenta-p :)

Word Feud

Jag har spelat Word Feud en gång. Då la jag DRÄPTE som andra draget och det gav mig 597 p. 
Tänkte bara säga det ;)

'Cause there'll be no sunlight If I lose you, baby

Stora nyheter!
Bruno Mars kan numera tre låtar! Vilken lättnad, eftersom han verkade ha fastnat på två: Grenade och The Lazy song. Och dessa två verkar fastnat på repeat på radion.
Men nu finns det alltså tre låtar, lite mer variation alltså! It Will Rain heter den tedje förövrigt, kan vara bra att nämna.

Och om någon sitter och undrar var Just The Way You Are tog vägen så är svaret att ingen vet. Både Bruno Mars och media i allmänhet verkar ha förträngt den och gått vidare. Slutligen.

Lite kort och trevlig uppdatering

Jag beställde en iPhone 4S igår, jajemen!
Och jag är numera ordinarie i STUK-köket, jajemen!

Citat

"Helg är inte ledighet, det är bara lektionsfria dagar."
- Erika Werner

Snö

Om man får veta via facebook att första snön har kommit, då sitter man för mycket vid datorn.

Tentaplugg

Det märks att tentorna börjar närma sig: I fredags gick jag och några kompisar på Regnbågsallén vid 22-tiden och såg att i data-salarna sitter folk och pluggar. Fredag kväll, jajemen!

Pyro-teknik

Fyverkerier inomhus var ju en bra idé. Sen kom röken.

Sverige-Holland

Ett fullsatt STUK. Storbilds-TV. Öl. Oj vilken härlig stämning!

Mitt humör blev just en konvex kurva med lodrät asymptot

Upptäckte just att How I Met Your Mother säsong 7 har börjat sändas, äntligen! Inte i Sverige dock (antar jag) streamar från Den Här Sidan, en amerikansk sida som har fungerande länkar och är snabb med att ladda upp nya avsnitt.
Sen får rubriken tala för sig själv ;)

Helvetestelefon

Det är fel på in telefon. Touchen fungerar inte. Så jag startade om den. Men som sagt, touchen fungerar inte så jag kan inte skriva in pin-koden Fml.

Telefon

Min mobil prisar sig själv högt. Den stavar "mobilen" med stort M. Alltid. Utan undantag.

RSS 2.0